Life & Business Coaching / Hypnotherapie 
                                       

                                              "Ik help hooggevoelige vrouwelijke ondernemers te verdienen wat ze waard zijn, 
                   

Tevreden cliënten

Hey ! 
Ben zo dankbaar! Voor het eerst in heel lange tijd heb ik vertrouwen in mezelf en de toekomst! Alles valt op zijn plaats sinds ik bij u ben geweest. Ik ben zoveel sterker dan voorheen en ben zo gelukkig! Ben zelfs op het punt dat ik mij zelfs durf openstellen voor de liefde! Dus langs hier wil ik u nog eens duizendmaal bedanken ! Dikke knuffel en xxx

Kelly Baptist


Marielle,

Je hebt me gisteren weeral wat inzichten gegeven om U tegen te zeggen!!

Ik ben ermee aan de slag!! 

Thanks a million :-) !!

(5 maanden businessguru coach programma)

Marc Timmermans, Gedelegeerd bestuurder Vanvlierden groenbedrijf.


bedankt, Marielle, voor het heel interessant gesprek van vandaag, je straalt energie en rust uit naar je bezoekers! 

Jozef Vervoort


Marielle is een enthousiaste dame die business ladies zoals ik perfect weet te coachen waardoor we op snelle manier van onze belemmerende overtuigingen af raken. Een aanrader!

Greet Bunnens ondernemer youbrandbuilder.be


Hallo Lieve Marielle,

Begin van dit jaar liep ik vast in mijn job als leidinggevende. ‘Gesandwicht’ tussen tegenstrijdige belangen: die van de personeelsleden onder me, en die van de bazen naast en boven me. De stress op het werk speelde een rol in mijn toestand van overspannen- zijn, maar geen bepalende rol. Jarenlang heb ik geleefd volgens (verkeerde) gedragspatronen die ik als kind reeds leerde. De samenloop van deze factoren had me uitgeput.

De stap naar een coaching-opleiding was een veilige stap die tegelijk raakte aan mijn professionele leven, maar ook aan de wereld van mijn persoonlijke ontwikkeling.

Vandaag, 6 maanden en een coach-opleiding later heb ik mijn leven weer in handen J

Mijn ontslag is een feit en een volgende weliswaar tijdelijke job staat in de startblokken. Morgen mijn eerste werkdag Mijn levensenergie stroomt weer, de contacten met andere mensen zijn (terug) positief en ik kijk hoopvol naar de toekomst.

Lieve Marielle, dankjewel !!!

De inzichten en de daarmee gepaard gaande groei zijn ongelooflijk. En ik ervaar de positieve effecten in mijn dagelijks leven J Je bood me de mogelijkheid om grote stappen voorwaarts te zetten in mijn persoonlijke groei. Dat is van onschatbare waarde. Dankjewel!

Liefs Kristel SchoemansHet hele programma en het programma als geheel was fantastisch! Diepgaand, emotioneel, open, los, energiegevend, verrijkend, verhelderend. (vip programma)

Sjaak Janssen, ondernemer Afroggy Marielle is in staat om echt verandering teweeg te brengen - duurzame verandering. 

En dan is het ook nog eens een geweldige dame! 

Greet Bunnens  YoubrandbuilderMentaal "back-on-track" dankzij Marielle. MERCI ! 

Jennifer Dreessen  HairloungeHeel mijn leven heb ik altijd de speciale weg gekozen... Ik heb veel meegemaakt en veel geleerd!

3 jaar geleden nam ik Marielle als coach onder de arm omdat ik vast zat in mijn leven en verder wilde geraken! 

Ik wist dat er meer in mij zat! Steeds als ik weer op een punt kwam dat ik het gevoel heb dat ik stil sta en vooruit wil, ga ik opnieuw naar mijn coach! 

zij heeft me laten zien hoe de sleutels tot succes in mezelf aanwezig waren en hoe ik ze naar boven kon halen om zo een succesvolle leider te worden. Dit zowel in mijn persoonlijke EN zakelijke leven!

Cheryl Sonnenschein  Supermarkt manager Albert HeijnFantastische hulp! Ik heb 50 jaar gezocht waar mijn angst vandaan kwam en ik weet nu eindelijk het antwoord. Dit is denk ik de grootste opluchting in mijn leven dat ik meemaak! 

AnoniemDankjewel lieve Marielle. Jij laat een mens versteld staan wat jij doet binnen 1 consultatie. 

Ik bewonder je echtheid, jou integere zelf, jou spontaniteit, directheid en energie. 

Respect!!!

Mia Tummers