Life & Business Coaching / Hypnotherapie 
                                       

                                              "Ik help hooggevoelige vrouwelijke ondernemers te verdienen wat ze waard zijn, 
                   

Blog

Maximale vrijheid ervaren!

Geplaatst op 15 maart, 2016 om 8:05

Maximale vrijheid ervaren!


Beste lezer,

 

 

 

We creeëren onze belemmeringen zelf, ook al beseffen we dat vaak niet, en denken we dat de uiterlijke omstandigheden hier de schuld van zijn...

 

Helaas is deze gedachtegang soms zo hardnekkig dat er geen ruimte meer is voor eventuele oplossingen. Want waar jij je aandacht op focust groeit, dat is ondertussen wetenschappelijk bewezen.

 

Je hebt geen of maar beperkte controle op je uiterlijke omstandigheden, maar hoe jij omgaat met de tegenslagen en successen in je leven, daar heb je wel een keuze in, ook al denken we vaak van niet.

 

Door al dat denken kunnen we te gestressed raken, waardoor we nog meer problemen ervaren en ons helemaal gevangen voelen in de rat-race van elke dag...


 

Gelukkig kunnen we ook een andere en betere visie creëren, waardoor de wereld er plotseling heel anders gaat uitzien. Je ziet weer nieuwe mogelijkheden en kansen, waardoor je energie weer gaat stromen en je weer helemaal in een flow terechtkomt. Heerlijk!

 

Hypnose is hierbij een krachtig middel dat in staat is om jou op een ongekende wijze resultaten te laten behalen.

 

Of het nu gaat om moeiteloos afvallen via een virtuele maagband, stoppen met roken, of je wilt graag moeiteloos voor publiek speken, of je leiderschapskwaliteiten versterken?

 

Hypnose kan en doet het!

 

Ik zie dit zo vaak gebeuren in mijn praktijk, dat cliënten gaan floreren, dat ze de zaken gaan aanpakken waar ze al zolang tegenaanliepen. En het mooie is dat ze het vanuit hun innerlijke drijfveer doen, niet vanuit hun denken. Dat is een veel krachtigere motivatie, want op die manier ga je het "gewoon doen" zonder nadenken.

 

En achteraf denk je... Wow... heb ik dat gedaan? Dat zou ik vroeger nooit gedurfd hebben!

 

Dus, hypnose, persoonlijke EN zakelijke issue's zijn heel snel en effectief aan te pakken en op te lossen door middel van hypnose.

 

Doe zoals veel van mijn clënten en ervaar de onmiddellijke resultaten. Als na de eerste sessie!

 

Met vriendelijke groet,


 

 

 

Marielle Vanhoef

Categorie├źn: Geen


Reacties zijn uitgeschakeld.