Life & Business Coaching / Hypnotherapie 
                                       

                                              "Ik help hooggevoelige vrouwelijke ondernemers te verdienen wat ze waard zijn, 
                   

Blog

Time out...

Geplaatst op 20 januari, 2016 om 10:25

 

 

TIME OUT......


Beste lezer,

 

 

We hebben zoveel passie voor ons vak en daarom werken we ook vaak heel erg hard en maken lange dagen... Allemaal ontzettend leuk en het geeft je natuurlijk ook energie terug die je erin stopt.


 

Dit is wat ik de afgelopen jaren ook heb gedaan, hard gewerkt, continue bijgeschoold, veel cliënten geholpen om succesvol hun business te leiden, Coaches-to-be opgeleid, en daarnaast ook nog partner, moeder en zelfs grootmoeder zijn.


 

Het doet me ontzettend veel plezier om cliënten te zien groeien, sessie na sessie. Hoe hun doelen aangescherpt worden, hun missie versterkt, ze de weg vinden naar een succesvolle business. Dat is mijn missie en daar ben ik trots op!


 

Het grote gevaar van je misie te leven is dat je de stop knop soms niet meer kunt vinden... Net omdat het je missie en passie is om andere mensen te helpen.


En dan loop je zelf ook wel eens "vast."


 

Dat is een moment om alles eens te gaan evalueren. De manier waarop je werkt, hoe je klanten aantrekt, welk probleem van je klant je helpt oplossen, de beloning die je krijgt voor je harde werk enz.


Is de balans nog ok? Geen probleem, we gaan lekker verder zo!

Is de balans ver zoek? Niet ok, dan zullen er dingen dienen te veranderen...


 

Welke dingen ga je dan veranderen?

 

Wel, in mijn geval zit het namelijk zo: Ik wil heel graag zoveel mogelijk cliënten helpen om succesvol te worden en te verdienen wat ze waard zijn! Daar ga ik voor!

Maar.... een dag heeft maar een beperkt aantal uren, waardoor het vaak een race tegen de klok is om toch al die cliënten die ik zo graag begeleid, allemaal 1 op 1 te kunnen begeleiden.


 

Dus ben ik gaan brainstormen over hoe ik meer cliënten kan begeleiden, zonder aan kwaliteit in te boeten...


 

De oplossing: Een on-line programma!


 

Achter de schermen ben ik daar al vanaf september mee bezig om alle ins- en outs te leren en te ontdekkken! Wat blijkt...?

Ik vind het geweldig en super-leuk om te doen!!!!


 

Op die manier kan ik veel cliënten gelijktijdig helpen met de issues waar ze mee worstelen.

Cliënten kunnen thuis in hun eigen vertrouwde en veilige omgeving het programma volgen op hun eigen tempo en tijdstip dat hun het beste past.


 

Via de facebookgroep of via e-mail kunnen ze hun vragen, ervaringen en progressie delen met mij en anderen, en zo ook nog nuttige tips krijgen van andere deelnemers.De aanwezigheid van een groep versterkt nogmaals de energie om er voor te gaan,


 

Deze vorm van coaching heb ik onlangs gratis "getest" in de vorm van een Challenge, waar 65 mensen aan deelnamen en waarvan ik hele mooie testimonials mocht ontvangen. Het mooiste en beste bewijs dat deze manier van coachen echt werkt!


Zonder dat je de deur uit hoeft.... te gek!!


 

Enkele testimonials van deelnemers aan deze Challenge:


Beste Marielle,

 

Allereerst hartelijk dank voor de mooie challenge.

De challenge zet de nodige inzichten nog eens op een rijtje: moeten versus willen, positieve energie voelen, keuzes maken... In de dagdagelijkse bezigheden verdwijnen deze inzichten al eens naar de achtergrond. Nu staan ze weer vooraan Knipogende emoticon

De challenge herinnerde er mij aan dat leven in het moment zo belangrijk is! Via de meditatie kwam ik opnieuw tot mijn innerlijke rustige zelf.

Mijn grootste inzicht is dat ik mezelf niet trouw blijf: ik ben erg snel bij mijn gevoel vandaan. Gelukkig is er de innerlijke rustplek die ik creëerde...

Het leukste om te doen vond ik de allereerste meditatie-oefening.

Letten op mijn woordkeuze en positieve affirmatie en meditatie zijn belangrijke tools die een vaste plaats verdienen in mijn dagelijks leven.

Voor mezelf evolueert mijn manier van in de wereld staan: ik wil positieve mensen in een positieve omgeving om me heen; maar ik wil ook heel dicht bij mijn gevoel leven en zodoende trouw blijven aan wie ik in essentie ben...

Lieve Marielle, bedankt voor deze 10-daagse challenge!

Warme groet,

Kristel 

 

Hoi,

Mijn ervaringen met de challenge:

 

Eerst was mijn situatie wat rommelig, de ene na de andere tegenslag beetje ontmoedigd in de war emotioneel in de knoop omdat

dat er nog een paar dingen in de weg staan die me beletten om te bereiken wat ik wil bereiken. Ik heb geleerd dat ik niks moet maar alles mag doen omdat ik het wil en omdat het mijn een goed gevoel geeft.

Ook dat ik niet altijd de situatie kan veranderen maar wel de gedachte erbij, dat ik evenzeer gelukkig kan zijn ongeacht de situatie door gewoon mijn gedachten te veranderen.

Dat ik nog teveel moet in mijn dagelijkse handelingen wat meestal een slecht gevoel gaf terwijl willen me een beter gevoel geeft en blijer maakt

Heerlijk waren de meditaties hypnose en de collage, lekker wegdromen bij wat ik zou willen.

Resultaat van de Challenge:

Alle opdrachten hebben me één voor één een goede duw in de rug gegeven om te bereiken wat ik wil !

Ik ben me nu veel bewuster van mijn denken en stel me meer vragen of ik dat echt wel wil.

Mijn gevoel : blijer meer energie en warmer

Mijn handelingen: ik doe nu meer dingen omdat ik het leuk vind omdat ik me er goed bij voel

Dank je voor deze challenge.

Roul


 

 

Beste Marielle,

Hoe meer ik je ken, hoe beter ik me voel!

Het resultaat van de Challenge:

Nog meer rust en het positieve willen zien.

Vanuit het hart te zien.

De hypnoses,, WAUW !!! En de energiestoten op het einde ervan !!!

Het WILLEN, het POSITIEVE en " ER STAAN MIJ ALLEEN GOEDE ERVARINGEN TE WACHTEN ".

Minder denken en MEER voelen, alleen de gedachten krijg ik een SMILE van.

THANKS EN LOVES !!!

Gerty


Deze en nog meer testimonials die ik mocht ontvangen zijn het levende bewijs dat een on-line programma net zo waardevol kan zijn

als een 1 op 1 live coach programma!

 

Het "echte" grote programma waar ik aan het werken ben, zal in februari het daglicht voor het eerst zien... Je hoeft je niet af te vragen of ik enthousiast ben hé?

 

Ik ben MEGA enthousiast!!!

 

Binnenkort meer uitleg over dit prachtige programma... :-)

 

 

Lieve groeten,

 

Marielle Vanhoef

 

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties