Life & Business Coaching / Hypnotherapie 
                                       

                                              "Ik help hooggevoelige vrouwelijke ondernemers te verdienen wat ze waard zijn, 
                   

Blog

High-end Coach worden en goed verdienen? Hoe doe je dat...

Geplaatst op 11 december, 2015 om 5:05

High-end Coach worden en goed verdienen?

Hoe doe je dat…


Ken jij dat gevoel dat je ‘iets’ voor de wereld wil betekenen, maar je weet niet goed wat, waar en hoe je moet beginnen.


Vaak begint hier de lange en dure zoektocht, je gaat talloze cursussen en trainingen volgen die allemaal wel ‘iets’ toevoegen aan hetgeen waar jij naar op zoek bent, maar telkens is het dat toch weer net niet.. Ken je dat gevoel? Ik wel…


Ondertussen ben je jaren en veel geld verder en sta je nog steeds op je plek te trappelen, en je wil zo graag iets voor de mensen betekenen.

Je wil niet die zoveelste oppervlakkige coach zijn of worden, die veel beloofd, maar weinig waarmaakt.


                               


Nee, jij wil het anders aanpakken! Jij wil de diepte ingaan, jij wil het probleem achter het probleem ontdekken. Jij wil naar de kern van het probleem gaan, en dat transformeren zodat het probleem niet meer bestaat.


Jij neemt geen genoegen met oppervlakkig gebazel en oeverloos roeren in het potje met problemen en op die manier ook nog meewerken aan het versterken van iemand zijn probleem, want waar je energie aan geeft dat groeit! Ook problemen…


Jij vindt het fantastisch dat je mensen zelfs al in 1 enkele sessie mega ziet transformeren. Dat ze de dingen gaan doen die ze altijd al wilden, maar nooit de moed voor hadden gevonden om er ook daadwerkelijk mee te starten.


Je kan onvoorstelbaar genieten van het succes dat anderen hebben als ze door jouw coaching door belemmeringen breken en daardoor enorm succesvol worden.


Je bent leergierig en wil alles wat je leert ook daadwerkelijk implementeren, eerst bij jezelf, om het positieve effect van het geleerde ook daadwerkelijk aan den lijve te ondervinden en te ontdekken dat je je eigen leven ook aan het transformeren bent naar het gewenste niveau.


Je wil in 2016 eindelijk eens je droom gaan waarmaken, en gaan voor hetgeen dat jou al zolang bezig houd, maar je dat nog steeds niet gevonden hebt.


2016 Gaat jouw jaar worden, waarin jij gaat stralen als nooit tevoren! Omdat je eindelijk aan het doen bent waar je al zo lang naar hunkerde, namelijk: “mensen echt helpen.” En gelijktijdig ook je eigen groei enorm zien toenemen.


En nee, daar laat ik je nog niet los… ik leer je ook hoe je een succesvolle coaching praktijk opbouwt en rendabel maakt. Ik leer je zelfs hoe je High- end Coach kunt worden en daardoor goed kunt verdienen met het werk dat jij het allerliefste doet!


De wereld heeft net nu behoefte aan mensen die willen meebouwen aan een betere plek voor ons allen.


Dat kan alleen maar als je zelf in het licht gaat staan, pas dan kun je een licht zijn voor anderen. En daar help ik jou bij, om volledig in jouw licht te gaan staan!


Hoe zou het voor jou zijn als jij je missie volledig zou omarmen? Stel het je eens 5 seconden voor? Hoe zou dat voelen? Hoe zou jij je daarbij voelen? Hoe zou je leven er dan uitzien?


Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is als je deze weg alleen wil lopen… je valt vaker dan je lief is, krabbelt weer overeind en gaat weer verder. Dit kost je heel veel energie, tijd en geld, vaak geef je het op omdat het vaak zo zwaar aanvoelt alleen.


Maar, als iemand je kan trainen en jou de weg en de valkuilen kan wijzen en je de nodige kennis en kunde kan meegeven om op een high-end niveau je business op te bouwen MET daarbij ook nog eens de nieuwste en beste marketing tools die er op dit moment op de markt zijn? Met de ondersteuning van gelijkgestemde coaches-to-be, want we leren met en van elkaar. Hoe zou dat zijn?


Het vak leren van iemand die zich constant bijschoolt om steeds up-to-date te zijn, ervaring heeft met High-end coaching en dat heel graag met jou wil delen, zodat jij maar 1 trainingsprogramma hoeft te volgen om ook deze kennis te krijgen… Hoeveel tijd en geld zal jou dit besparen denk je?


En nee, dit is niet de zoveelste loze belofte van iemand die heel graag zijn programma wil verkopen! Dit is mijn missie!!


Natuurlijk heb ik ook de nodige middelen nodig om deze missie te kunnen neerzetten en hoog opgeleide Coaches te kunnen trainen in hetgeen ze het allerliefste doen.


De inhoud van dit programma is zo waardevol dat je zelfs niet hoeft te wachten tot het programma volledig afgerond is om te starten met coachen. Je kunt al heel snel ervaring opdoen en op de manier is de investering in jezelf heel snel terugverdient.


Samen met andere gelijkgestemde 2016 jouw jaar om te knallen en stralend zichtbaar te worden maken?


Ik sta te popelen om jou daarbij te begeleiden van A tot Z.


Het zal “mind-blowing en life- changing” zijn, want dat is wat eerdere deelnemers van dit programma steeds opnieuw volmondig beamen en laten zien, elke programma dag opnieuw.


Het werk doen wat je het allerliefste doet en goed verdienen, zodat jij jouw missie ook in de wereld kunt neerzetten en nog meer mensen kunt helpen met jouw mooie talent! Dat is waar ik samen met jouw voor wil gaan in 2016!


Wil je graag weten of dit jaarprogramma voor jou geschikt is? Contacteer mij en ik ga graag met jouw in gesprek. (gratis)


Indien jij je voor 31 december inschrijft en betaald voor dit BusinessGuru coach programma, dan doe ik je nog een nieuwsjaar geschenk van maar liefst 500 € cadeau!! Alleen voor de early-birds.


De groepen zijn beperkt om maximale persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.


Wachten is dus geen optie, want dat deed je al zolang en heeft je niets, maar dan ook niets gebracht…


Lees snel verder op de website voor alle ins-en outs van dit programma en testimonials van eerdere deelnemers.


Ik wens je alvast prachtige eindejaarsfeesten toe.


Liefs,

Marielle Vanhoef

 

 

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties